Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror fan jag ska bli ROJALIST!



Efter att ha sett Drottning Elisabeths stolta

och värdiga framträdande i OS-invigningen

så tror jag att jag omvänder mej till att

bli ett monarkistiskt FAN!

Kanske Gud har valt ut dessa regenter

att om än inte styra sina länder, men

dock vara en sorts statschefer??




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-28 04:11



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Mja...rågan är inte helt okomplex. Som vänstermänniska är jag intellektuellt sett mot monarkin och har ingenting till övers för att dessa människor lever gott på våra skattepengar - och till och med ärver jobbet som kung eller drottning.

Samtidigt måste man ju undra lite; vem ska bo i slotten och ta hand om dem? Vem som helst kan man ju inte ha drällandes på så fina ställen. Det ska skötas - och slott där ingen bor rasar snart ihop. Det finns många slott inte minst i Storbritannien; och jag vill att de ska finnas kvar och vara levande.
Det kanske blir dyrare och knepigare, än vad det är nu, med president?
Så man kanske kan fundera över det.
2012-07-29

  NågonAnnans
Många verkar tycka att detta är en STOR kvinna..Vart då måste jag fråga?!
2012-07-28

  Anders Nordlander VIP
nja
hon är fin, denna drottning, det håller jag med dig om
rent mänskligt så fyller hon sin funktion och skäter sitt ämbete bra.
men jag kan aldrig försvara att man ärver ett ämbete eller ett yrke.
2012-07-28

  marie-helene
Jag ser med tacksamhet på att ha monarki...
Men många är emot det hela och det leder till
att man så småningom kommer att ta emot
en president med öppna armar..Det står i bibeln
om det och det är antikrist..Så jag utropar
Leve konungen!! : ) Sen kommer vi att hylla
den evige konungen...
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna