Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra blickar i varandra, våra själar är pånyttfödda





Morgondis över sjön, ett impressionistiskt underverk

Våra blickar i varandra, våra själar är pånyttfödda

och vi jublar över kärleken och glädjen som strömmar

Kattflickan Puss är med oss, och hon spinner sitt ljus

Vi trodde aldrig att depressionens dimmor skulle skingras,

men vi bad enträget till vår Gud, och änglar kom till vår hjälp

Vår längtan och hunger är stillad, och vi vilar i friden

Nakna tillbringar vi dagen badande och solande och älskande,

ingenting är någonsin för sent när harmonin får råda.






Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 153 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-07-29 18:27



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Här ställs dörr lite på glänt
som om ett täcke av lätthet lagt
sig över dagen, känns mjukt,
du pendlar, som om processens dalar
går fortare, / S
2012-07-29

    ej medlem längre
Solens strålar fräter långsamt ut kalla moln. Texten är rak. Gillar att en döpt katt får spelrum här: Jag läser att hon är en ängel. Ja, egentligen gillar jag alltihop.
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna