Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spindels fångst

Ja, jag är beredd att

vandra nu

beredd att se verkligheten
att öppna de stångda ingångarna

Blicken

som låter mig se svettpärlorna, hettan i ansiktet,
de trötta tunga kroppar
de svidande nervtrådarna, mina tvinnade blodkärl

i pannan sitter motståndet

det är dessa önskningar att överträffa, varje timme

att aldrig nöja sig


- Så välkommet det vore
att nöja sig, att lätt i sinnet
släppa något på tvångströjan!


men en spindels fångst leker
frihet i mina tankebanor

det är jag

jag själv som är fången
jag själv som är fångsten




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-29 21:50



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Suggestiv bild, spindelns fångst som leker frihet!
2012-07-30

  Jan Widströmer VIP
Vi är alltid vår egen fångvaktare och värsta fiende.
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP