Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt blod

Regnet knackar försiktigt
skuggorna viskar


Napoleon sneglar från golvet
Katten kinesar på soffan
tvestjärtarna kryper in i örat

När jag blir stor ska jag bli en kräftmjärde

givakt frukt bärare

tiden är här

sjas




Fri vers av zallander
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-30 00:03



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Absurdism och framtidsplaner!
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander