Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drabbad av svindel


Själens obändiga längtan


Själens obändiga längtan
den starkaste viljan att
återförenas med det oändliga

jag tillät det ett ögonblick
öppnade mina oceaners längtan
att återförenas med
sitt ursprung, det blå oändliga

fångad av svindel, vilken styrka
med krampaktiga tag om stolen

blev jag ändå kvar

ty jag vill fortsätta sjunga
mina sånger

själens obändiga längtan
att åter finna sin lätthet

åter till den öppna evigheten
där inte ens horisonten

där den började




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-07-30 23:12



Bookmark and Share


  Änglaögon
Fin text!

2012-08-02

  träsnidaren
Detta är fantastiskt bra. Målande och väldigt andligt. Super!!
2012-08-02

    ej medlem längre
Svindlande - ett bra ord för det man upplever i dessa rader
2012-07-31

  Peter Olausson VIP
mm. Såpbubblelätta stunder, ut över branten, mitt i intet. Visst får man svindel då! Och visst måste man flyga för att också orka gå?
2012-07-31

  Anya VIP
En blå frihet sveper över dina ord. Även jag får svindel.
2012-07-31

  M.A.J.R
Fantastisk vill jag säga. Bilden är ju strålande med denna text passar riktigt bra.
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP