Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åter

sorgen smeker ännu
ett vilset gammalt sinn
rispar själen som en rostig kniv

gungan rör sig ännu
fast barnen har gått in
men snart så är där åter skratt och liv




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-01 00:48



Bookmark and Share


  Nanna X
vacker, tidlös
2012-08-01

    Shush
Mycket fin. Jag har läst mycket av dig och du är duktig.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander