Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lyssna inåt till den SANNA rösten






Jag kom på nyss att jag ofta har en kakafoni i HUVUDET

av alla möjliga tankar, nästan alltid LÖGNER och ILLUSIONER,

men i mitt HJÄRTA och i min SJÄL så talar GUD till mej

i SANNING och KÄRLEK

Vi är drogade, vi som lever i denna ofta ABSURDA tid,

men låt oss vakna upp och lyssna inåt till LJUSET.




Bunden vers av Johan Bergstjärna
Läst 769 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-02 22:15



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Applåderar. Att lyssna inåt är svårt, det är så lätt att viskningarna blir överröstade. Jag övar.
2012-08-04

  Bibbi VIP
Jättebra text!

Om jag lyssnar till denna världens sorl så drar sig Gud tillbaka och då blir jag olycklig.
2012-08-03

  Chawa VIP
Håller verkligen med dig. Din text är fantastiskt bra!
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna