Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sms

Pip

Ett liv gör sig påmint bakom den nedsuttna fotöljen

lätt att fastna framför den flimrande solen

och den surrande vinden




Fri vers (Fri form) av zallander
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-03 13:33



Bookmark and Share


    JO:82
kul zallander..skrev precis en dikt om avsträngt surande surrande haha =))))

fin dikt
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander