Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från en skyttegrav

Räds icke explosionen
nästa blir ännu värre
Och vad gör det om bataljoen
blir några gubbar färre

Jag ligger i skyttegravs strid
kulorna visslar runt mej
Men jag har alltid tid
med några rader till dig




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-03 14:14



Bookmark and Share


    JO:82
gillar förta och sista stycket .. fortsätt så=)
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander