Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvestjärt

Det kryper en tvästjärt
på nattgammal is
Den sicksackar upp för en vägg

Den vill in i ditt öra
till varje pris
och lägga tusentals ägg




Bunden vers (Rim) av zallander
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-03 14:55



Bookmark and Share


    JO:82
jaa. jag håller mig oxå borta från parasiter...känner igen mig i din text....ska fixa en parasit fångare i örat..!!
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander