Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA människor är HELIGA!




Alla i A-lagsgänget är heliga

Uteliggarna, de misshandlade barnen är heliga

Mördarna, psykopaterna är heliga

Fascisterna, hustrumisshandlarna är heliga

Pedofilerna och de perverterade är heliga


Varje levande själ, med sin livssaga är HELIGA!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-05 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna