Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Över krusningar glittret glimma
med en guldbeslöjad krans
Gryningens första timma
och älvornas sista dans

Ögonens glans utfyllas
mot en desserterande här
Vad ska idag förgyllas
blott av din eldiga sfär




Bunden vers av zallander
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-07 08:07



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Det här flyter som en spännande sångtext!
Man vill läsa mera.
Refrängen kunde vara dem två sista raderna.
ML

2012-08-07

    JO:82
läst och uppslukad, wow.
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander