Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rekord

Östtyska anor

tittade snett

fiktivt firande

kräftbaljor

och rekord




Fri vers av zallander
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-07 08:26



Bookmark and Share


    JO:82
hehe nice gillar.budskapet.skarpt.
2012-08-07

  Nanna X
jag fattar inte men det var jävligt snyggt
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander