Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går inte med på att vara BESVIKEN någon längre tid






Människorna kan inte överraska mej längre.

Jag är luttrad, erfaren, bränd och ärrad.

Jag är inte besviken någon längre tid.

För jag har viktigare känslor att känna,

tankar att tänka och stordåd att utföra.

Mitt EGO är dött för länge sen... kärlek

är allt jag har att komma med.




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-11 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna