Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina värsta fiender: min äppelkindade optimism, aningslösheten, naiviteten, bitterheten...

Mina värsta fiender: "min" äppelkindade flåshurtiga vidriga optimism, paranoian,

rädslorna utan orsak, aningslösheten, naiviteten, bitterheten, cynismen,

förträngningsimpulserna, lögnerna, isoleringen... alla dessa förödmjukande

ovanor... de destruktiva och meningslösa relationerna... överdramatiserandet,

det slentrianmässiga alkoholdrickandet...



och det onda är inte

långt ifrån någon av oss...







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 172 gånger
Publicerad 2012-08-11 02:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
STARK SANN TEXT!
Modigt broder Johan!!!
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna