Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
väldigt omoget och onödigt att röka


Jag SLUTAR RÖKA nu... huva huva... vad darrigt..




Har inte råd att röka längre, och inte lust att förstöra min hälsa.

Men vad darrig jag är, vilket sug inom mej efter ett BLOSS!

Men jag ska igenom det här berget, det ska gå!!

Och klarar JAG av det - så fixar DU att sluta!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-11 03:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lycka till, mannen!
2012-08-11

  NågonAnnans
Jobbar också på att hitta motivationen till att sluta med detta elände :(
2012-08-11

  Robert Jonsson VIP
Jag slutade den 3 Mars..
det går jag lovar, långa promenader, fysisk aktivitet..
sedan kan jag starkt rekomendera Allen Carrs bok Äntligen icke rökare den är bra !

men viktigast är din motivation, påminn dig ständigt om vinsterna att sluta, ifrågasätt och välj innan du tänder den där ciggen igen, är den värt det..
sist stort lycka till ! det är inte lätt , det är ett krig, men det går..
2012-08-11

  Svirran
Jag måste oxå testa det... Ska försöka i alla fall.
2012-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna