Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har tagit mej 40 år att inse att jag också gjorde fel






Jag var tidigt en vild unge,

lät mina aggressioner och vrede

gå ut över folk och djur

Mamma och pappa hade behövt

uppfostra mej mer med klarsyn

och gränser, men jag levde i min

egen värld, slog ungar på käften,

plågade krabbor och katten,

och jag ångrar djupt allt dumt

jag gjorde som barn och tonåring,

och senare - förlåt mej!




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-12 02:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag har också fått ångra och be om förlåtelse fö många felsteg.
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna