Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegel

En vänster vriden mimare

själen iaktar
knyter upp en knut

spegel bilden
fnurrans förgrening
frågar

när är dagen slut







alla är siffror




Fri vers av zallander
Läst 158 gånger
Publicerad 2012-08-12 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zallander
zallander