Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina nattliga drömmar är jag ett mobbat offer...





Om jag bara kunde försvara mej och min integritet

i mina drömmar... om jag kunde explodera i en

helig vrede! Om jag kunde skrika DRA ÅT HELVETE!!

Men de mörka krafterna ska plåga mej... dom älskar

att hata mej, för jag är så bra...




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-12 23:18



Bookmark and Share


  aol
verkligen känner vilka enorma känslor som svallar i detta diktarjag,
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna