Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vad är vårt liv? en flyktig dröm, en rök, en skugga blott." Lina Sandell. Foto av min sonhustru Lawona Forslund.


Bibbi 13.4 2012


Lärde jag mig som barn

än mer levande idag


Minnena kommer

och minnena går


En del ljusa

en del mörka


Jag arbetar på

att låta det mörka


sjunka djupast ner

i försoningens hav.


och se framåt

mot målet


och segerkransen

efter fullbordat lopp


Ingen klok löpare

stannar upp för att


fördjupa sig i orsak

och verkan


varför jag föll

utan framåt


uppåt

och vidare


hastar jag

vidare


på livets

vädjobana


med målet i sikte

Guds famn


den allomfattande

kärleken


"Vad inget öga sett

och inget öra hört

och ingen människa anat,

det som Gud har berett,

åt dem som älskar honom"

Korinthierbrevet


Mitt hem bortom bergen:


http://www.youtube.com/watch?v=MIsl0MMmGPw&feature=related




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 836 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-08-14 07:14



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Gripande vackert!
2012-08-16

  anits VIP
Så sanna rader skriver du här
2012-08-15

    maija tuori

Sanna rader skriver Du .
2012-08-15

  Chawa VIP
Gudomligt underbar text!
2012-08-14

  ResenärGenomLivet
Jaaa...uppåt och vidare...så ska det va.
2012-08-14

    ej medlem längre
Saliga de som tro ty dem tillhör himmelriket, var det inte så...fint
2012-08-14

  Ljusletaren
Livets sanning är en konst att lära sig att ta emot.
Sanna ord/ kram
2012-08-14

    ej medlem längre
fin!**
2012-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP