Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forrest och Jenny






Stilla vänskaps glöd lindrar nöd
Själavärmes mirakel
bortom alla spektakel

Always in the neighbourhood
"You can sit here, if You want..."

" Are You stupid ore something?..."
"Stupid is who stupid does!"

"Do you wanna marry me?"
"OK...!"

Stjärnhjärtans blomning
i den stilla livsglädjens
springarsång.


"Pray with me Forrest!
Pray with me..."

Kärleken Är.







Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-16 00:50



Bookmark and Share


  Svirran
Här är det absolut en stor dos skrivarkvalitet hos dig. Gillar både filmen sen tidigare, o nu din dikt. Snyggt o vemodigt vackert.
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna