Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer HAT på poeter!!





Jag är säker på att alla människor bär på ett hat;

ett brinnade hat mot orättvisorna, ondskan i världen

och mot den konstanta rädslan för kärleken och sanningen

som härskar i världen, och det bombarderande flödet

av pseudohändelser som vi äter dagligen, så vi drogas

ner till omänsklighet. Flera hundratusen svenskar går

på antidepressivt som söver själen och gör oss till zombies.

Flera hundratusen svenskar lever under existensminimum,

och på tronen sitter den cyniska regeringen med den

KRISTNE Göran Hägglund som socialminister, jag SPYR!


Så släpp loss ditt hat poet, världen är ett rövhål och

DU har ett uppdrag! Den som inte hatar, älskar inte.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-16 05:47



Bookmark and Share


  aol
när man känt hatet ondskan, kommer man att uppskatta godheten,
ja den här regeringen åker ut 2014
2012-08-16

  Svirran
Fy fasen vilken bra dikt, livet för många kan inte beskrivas bättre än så här. Suverän text. Du är en suverän poet. Toppen!
2012-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna