Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart suddigt

 

Jag ser det tydligt nu

om jag någonsin ska hitta skärpan

behöver jag lägga fokus bortom min närgräns

för inom är allt oidentifierbart suddigt

först bortom i skärpedjupet blir detaljerna tydbara

och kan ge mig en sannare bild

om vem jag så diffust egentligen är




Fri vers av Popcorntankar
Läst 521 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-08-16 22:52



Bookmark and Share


    prima donna
saknar dig på poeter!
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar