Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan inte vara nakna för alla andra

inga tankar om dig
har kläder i rätt storlek

du drunknar i det jag fabricerar
som du ändå inte får plats i

du är perfekt
det är allt det andra som är fel
vad annat kan vi omge oss med
än varandra

nakenhet i all ära
så gränslös
i sitt begränsande




Fri vers (Fri form) av Char Kakté
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-18 01:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Char Kakté