Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BÖN för alla som måste ändra på sina liv






Kristus Jesus, kom och stöd oss som måste ändra på våra liv

Att vara risig och härjad av livet är en prövning, men visa oss

att vi inte står ensamma med allt vad en comeback innebär

Hjälp oss alla utmattade, ge oss Din livsenergi som är kärlek

Urballad dygnsrytm, praktiska göromål som är som berg att bestiga,

en oro i kroppen, klaustrofobi över att finnas i världen,

begynnande magsår, och en vrede som förvandlats till hat

Vi bär våra kors, som Du gjorde det, vi släpar på våra symptom;

teckenbärare på att det är något allvarligt fel på denna värld

Hjälp oss att stå upp igen, i kraft och glädje, lär oss att ta en

sak i taget, och bringa ordning i kaos

Låt oss alla vila i Din förtröstan och trygghet


I Jesu Kristi Namn ~ Amen




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 161 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-21 22:22



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
En sådan vacker bön.
Fylld med hopp och van smärta.
2012-08-31

  marie-helene
Amen till dina ord...
Denna text är också min bön,tack!
2012-08-22

  Bibbi VIP
Amen!
2012-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna