Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade älskade byfåna!
















Titta på den så kallade byfånan när hon hjular genom byn.

Hjular och predikar kärleksbudskapet - det är en för ljuvlig syn!



Hon är en hjärnskadad före detta drillad elitgymnast.

Nu är hon som hon känner för, & en livsnjutarfantast!



Hon är trots sitt handikapp den lyckligaste av oss i byn.

Se när hon springer jublande över ängarna med händerna i skyn!



Hennes föräldrar ville ha henne in på ett gruppboende.

Men det är mej & min kvinna som hon älskar och ger sitt förtroende.



Hon är som vår dotter nu, & har flyttat in i vårt lilla slott.

Vi har kul tillsammans, hon kallar mej för sin kära hottentott!



Häromveckan sprutade hon ner by-stalin med hans högtryckstvätt.

Hon urskuldade sej: gamla hundar måste också lära sej folkvett!



Hon har lärt mej att bara vara den jag är ~ att sunkiga konventioner

kan bytas mot sprudlande lekfullhet ~ sunda galenskaper är helt OK!



Ikväll busade vi med barnen & lekte släppa luften ur alla cyklar i byn,

kastade bär på by-stalins fönster, i ett rasande och underbart tjohej!!




Bunden vers (Rim) av Johan Bergstjärna
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-22 00:10



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Underbar, charmig, fick mig mig att le- lyllo dej som har en byfåna!
2012-08-24

  Gabrielle Laurèntzen
Härligt flödande skrivet med inspirerande budskap
2012-08-22

  marie-helene
Underbar text...Ser den ljuvliga kvinnan
framför mig..Och dig mitt upp i allt..
Och det är en positiv syn...
2012-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna