Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina svartaste oumbärligaste ögon





Dina svartaste oumbärligaste ögon

som skriker efter kärlek och tröst

Jag känner dej, jag känner din själs

djupaste hunger, natten skimrar

och jag tar dej i min innerligaste famn

Problemen upplöser sej i vår kontakt

med Gud, och allting klarnar efter

vår psykotiska stiltje och dimma

Vill du leva frågar jag dej,

och du svarar: allt jag vill är oss!




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-26 08:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna