Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte särskilt populärt var Jesu budskap bland de religiösa ledarna och politiska systemet.


Vittna om sanningen


Bland behovens barn

var Messias älskad

och så är läget idag

som då han var här




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-08-28 18:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sanna rader
2012-08-29

    ej medlem längre
Visst försök påverka makten får du se, Jesus var småfolkts vän!
2012-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP