Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem är du? Som läser?


Är du berörd eller orörd?





Vem är det, som läser?

Vad vet jag, vad de känner..
Egentligen?

Beröra, rakt in.

Vart undrar du?
I själen.

Som en smekning?

Eller som känslan när
tåren rullar ner för kind?

Vackert?

När döden dansar nära, intill.
Känner livet som rusar förbi.

När man själv står stilla.

Är man berörd eller orörd?
Av ord som flyter, svart över
vitt.

Jag vill beröra och bli berörd.

Inte vara..



Orörd.


Helena 2012-08-29




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-29 00:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den texten, dina ord, försvann rakt in i mitt sinn och skapade tumult. Tack Helena!
2021-03-09

    ej medlem längre
Den texten, dina ord, försvann rakt in i mitt sinn och skapade tumult. Tack Helena!
2021-03-09

  ResenärGenomLivet
Det är klart att man vill beröra och bli berörd...fint skrivet.
2012-08-29

    ej medlem längre
Du berör ....

var så säker ...
2012-08-29

  anits VIP
Fina berörande och tänkvärda rader
2012-08-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
välalstring om känslornas önskade förmedling
2012-08-29

  Tarantaran
Härligt skrivet;)

Don´t shake, stir..

2012-08-29

    Phantasos
Det är väl ett gott uppsåt.

2012-08-29
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW