Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅREN!

Vårens tid är en gryningstid
själens och hoppts tid.

Allt vaknar då till liv och med hoppfullhet
söker vi människor varandra.

Bakom oss lämnar vi nu den
mörka tiden
och
åter vaknar vi i förnyelsens tid.

Arlöv den 11:e februari 2009
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 128 gånger
Publicerad 2012-08-31 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust