Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- man får sina törnen här i livet-


LIVETS SKOLA

Jag vänder inte om för

den väg jag valt är rak och

ärlig

därför mår mitt samvete också

bra, jag har gjort mina misstag

men också min hemläxa, som sig

plär i livet, av detta har jag lärt

att även om vägen är rak, så finns det

krokar och törnen, som någon sa:

man får stryk så länge man lär

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 448 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-10 04:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst är det så! Har fått stor hjälp av bönen!
2012-11-10

  Tosca
Fina rader.
2012-11-10

    ej medlem längre
Fint om att vara människa
2012-11-10

    ej medlem längre
tänkvärda, kloka rader .. kram
2012-11-10

  Palett
Kloka ord !
2012-11-10

  ULJO
En sann visdom du bjuder
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust