Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ikväll en hemsk känsla av total ensamhet





Känner mej som att jag är ensam på hela jorden och universum...

Vet inte hur jag ska bryta detta läge, detta tillstånd

Det finns ett rum djupast i min själ, där ligger jag och flämtar,

ingen ringer mej ikväll... känner mej omtöcknad och tom




Fri vers av Johan Bergstjärna
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-31 22:03



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Ingen bra känsla min vän, Hoppas någon ringde dig!
2012-09-01

    Katta70 VIP
Hoppas du har det lite bättre idag!
2012-09-01

  Bibbi VIP
Så har jag också haft det ikväll.
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna