Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det kommer alltid finnas människor inte får nog av tävlingar, sport och huvudlöshet. Texten har legat till sig i utkast sedan 2022 01 09. Men just nu har den lyckats övertala mig att låtsas se dagens ljus och försöka göra sig till.


Svar nej? Till VM i Sverige?







Med tanke på att VM i luftgitarr går av vedstapeln
i Finland, så borde förstås Sverige hålla VM i att
låtsas vara politiker genom att göra sådant som gjort
politiker kända genom att göra bort sig.

Exempelvis agera bland lösgodis och äta utan att betala.
Själv brukar jag betala läsken i kassan först när jag
har öppnat och druckit minst några klunkar av drycken,
ibland faktiskt hälften av innehållet

och det brukar märkligt nog gå att betala för flaska
och innehåll helt utan protester från den som
sitter i kassan. Tänk gärna själv ut några sporter
som du skulle kunna tänka dig

att delta i för att vinna VM i. Prova om sporten kan
vara av det mer publika slaget och filma gärna
tilltaget för att kunna få bra respons från en som
oförstående omgivning,

då du berättar om själva tävlingen innan du har
bevisat det braiga med att tävla i just det du
kommit på själv. Det finns så många sätt att visa
upp sig på, bliva så där sedd.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2023-07-30 04:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP