Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

REGNBÅGEN

Genom regnbågens spektrum
ett färgflöde sker
färgerna är som ett öppnat brev
talar till oss med lysterns makt
Vem är det av er som lyser så starkt?

Blått är ju blått
det vet vi väl
men grått kan ge dysterhet i din själ.
Grönt färgar av sig på buskar och träd
fast lila talar om att åren de går
såväl för unga som gamla
de åren får.

Stegens pinnar rår vi ej på
men så länge vi kan
klättrar vi på.
Men utan färger vad vore vi då?

Kärlekens färg är röd och grann
starkast av alla lyser den fram.
Tre önskningar jag har till jordens folk!
Klä er i kärlekens röda färg.
Låt den binda er tillsammans i
kärlekena namn!

Låt kärlekens snurra
snurra på
centifugalkraftens snurr.
Ska alla få känna på!

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-01 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust