Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den solbelysta vägen


Min glädjekälla är oföränderlig


Världen sätter sitt hopp

blott till materiella ting

och då dessa förgår

eller förändras

vissnar glädjen

hoppet dör

och kvar står

endast svart natt


Jag ville tala tröstens ord

till dessa människor

tala om för dem

hur Guds kärlek

omsluter dem

och att Guds makt

är deras beskydd


att Gud aldrig kan svika

den som förtröstar på honom

att du i Guds närhet

kan insupa mod på samma

sätt som du inandas luft


Jag ville tala om för världen

att för den som vandrar

en bedrövlig väg med Gud

blommar den kala häcken

lik en ros

och livet badar i solljus och glädje




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-09-03 00:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Tack Bibbi!


2012-09-05

    maija tuori

Tack Bibbi ...så sanna hoppfulla rader.
2012-09-04

  walborg
Tack Bibbi
2012-09-03

    Naji Yaaqoub VIP
Amen!
och massa applåder
2012-09-03

  sangel
Din text får mig att tänka på fotspår i sanden. Att när vi inte själva förmår, finns det något som bär oss genom
2012-09-03

  Ljusletaren
Amen :-)

/kram
2012-09-03

  ResenärGenomLivet
Härliga, uppmuntrande ord...
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP