Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt snart nioåriga barnbarn hade en lyckodag idag efter en lyckad match.


5-3 IFK Västerås.

Stolt farmor fick gratulera ett barnbarn idag

Hur söta är de inte på planen i denna ålder

Sprudlande glad kom han hem och överlycklig

och vi fick alla glädjas åt segern med honom




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-03 01:35



Bookmark and Share


  anits VIP
Så roligt att ni fick glädjas tillsamman
men honom, en underbar lycka
2012-09-05

  aol
o dessa härliga enegriknippen, fin skriftat vännen,
2012-09-03

  Ljusletaren
Så underbart för er alla *ljuvlig glädje*

En flicka som jag känner sprang efter en annan flicka som hade gjort sig illa under en fotbollsmatch. Den lätt skadade vännen var viktigare är pågående fotbollsmatch bland 7-åringar. Ett roligt minne för de som såg på och som roar många än som kanske minns själva eller ...

/kram
2012-09-03

  bittemi VIP
Dom fyller på med livsenergi dom härliga barnbarnen!
2012-09-03

  Eva Helene VIP
Delad glädje är dubbel glädje, så fint här!
2012-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP