Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns människor som i ena stunden vet exakt vad de sysslar med och som helt oväntat plötsligt befinner sig bland molnen och det är som att de just har kommit, trots att de redan en stund befunnit sig i tid och rum.


Jag känner en människa...




...som när den stått en stund och låtit kranen i köket rinna för att få vattnet tillräckligt kallt, hällt glaset närapå fullt. Står och håller glaset i vänster hand och i nästa stund faller blicken på ett glas på bordet, plockar upp det med höger hand och granskar det, ett lagom stort glas känner den och så i nasta stund kastar den en blick på glaset i sin vänstra hand och minns vad den skall ha det glaset till.
Morgonmedicinen!




(Bildtexten skall vara, My doctor recommend me to only drink one glass of alcohol a day. I can live with that.)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-04 10:15



Bookmark and Share


    Han som går långsamt i regnet
brabra
2012-09-05

  LenaJohansson VIP
bra...rolig
2012-09-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP