Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KORTET

Jag fick ett kort med posten idag
Gud_ vad jag blev glad
Det var en cykel på kortet jag fick
i hjärnan sa det bara klick
Jag och min cykel!!

På styret det hängde en
blomsterkorg
En hälsning från en
som bryr sig om
Några rader på kortet det stod
jag läste och log.

Dörren var blå och huset var
rött knutarna var vita och lyste så sött.
Där stod den mot knuten och mallade sig
denna, kurviga lite äldre tjej

Du kan den bruka när du vill
den trivs bäst när den inte står still.
Jag älskar min cykel
en association för kortet
det kom från en empatisk person.
Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 135 gånger
Publicerad 2012-09-04 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust