Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte vad det är för nått men några tankar


Hålla huvudet högt

Nu sitter jag här igen
Hösten närmar sej
det blir mörkare för varje dag

Nu kommer tiden då jag är som mest ensam
utan någon vid min sida ännu en höst
drömmar finns men verkligheten är borta

Det hopp jag har finns endast i mina drömmar nu
Men jag glömmer aldrig hur det kändes
När hoppet var nära

Det sägs ju ändå att hoppet är det sista som lämnar människan
så ändå om jag förlorar måste jag hålla huvudet högt.




Fri vers av Tomas Nillson
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-05 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Nillson
Tomas Nillson