Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det stora i det lilla, av trätobroder, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (813) - Något litet om textupplevelse






Att stundom läsa en text brukar
för mig i vilket fall
vara som att låta sig svepas med
och liksom upplösas i fragment
av ett jag

som att läsa en bok
se en tavla eller film.
Allt utom texten försvinner för en stund.

Så var det också den här gången.
Suggestiv text gör så med läsaren
sedan är det litet som att vakna
mellan sköna lakan
i en nybäddad säng

gnugga ögonen och se
att nu skiner solen.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-09-09 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP