Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haikuklåda, av per rydberg, inspirerade till kommentaren. Concorde är bildens titel. Att bilden illustrerar texten är klart och tydligt. Lägg här särskilt märke till planets morrhår. De matchar flygplanets vackra öron.


Kritik på en text (815) - Något litet om att sjunka närapå viktlöst






Jag läser dessa rader en i taget
låter dem en i taget sjunka in
i medvetandets mjuka mossa

låter dem likt väta droppa
en efter en, in i själen.
Då blir läsningen

som att låta sig vila
på en skön säng
och drömma sig bort

bara klarvaken ändå
och sakta läppja
låta orden smaka tungan.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-11 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP