Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspierarades till denna av att läsa en text av herr gunnar hilén.


Jag vet inte heller vilken planet som är villig att ta emot missdådares asylansökan







Om verkligheten bara kunde se till att följa mallarna, de kritade linjerna samt de oskrivna reglerna som säger att du inte skall hata på det att icke heller bli hatad så skulle vi leva i paradiset.

Felet med paradiset är att det brukar tråka ut såväl de rättfärdiga som även de mer orättfärdiga, de vilka som står i startblocken beredda till orättfärdighet så fort frukostklockan ringer.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2012-09-09 13:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Rent geografiskt sett är Paradiset beläget några mil norr om Stockholm mitt mellan pendeltågsstationerna Rotebro och Upplands Väsby. Paradiset är ett villaområde utslängt på vischan och de som bor där kanske har det jättekul varje dag på året, men jag har annars hört att det kan vara litet knepigt att bo i ett villaområde som ligger en smula isolerat till men rent otroligt nära just järnvägen, där man sitta säkert på verandan och se tågen gå förbi, eller möjligen rusa förbi, trots att de ibland stannar mitt på spåret och väntar på grönt ljus.
2012-09-09

  aol
även om jag inte kommer till paradiset sa Fröding, så är ju paradiset paradiset ändå, hur som helst kommer våra själardit och det gäller oss allihopa,
2012-09-09

  Gunwale VIP
Vem har sagt att paradiset tråkar ut? Har den varit där?
2012-09-09
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP