Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser du?


Orden där bakom



Där, bakom orden
finns en sanning
som tränger
sig ut


Där, mellan raderna,
hann du se?!


se det där innersta man
gömmer för andra

men man vill att alla
ska se

egentligen


Längtan..


..efter sitt rätta jag





Helena 2012-09-10




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-09-10 20:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
eller så skriver man den bara rakt ut:)
2012-09-11

  anits VIP
Vackra tänkvärda rader
2012-09-11

    ej medlem längre
Alltid nån som ser!
2012-09-10

    Birgersdotter VIP
Ja -jag ser...
2012-09-10
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW