Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svämmar jag över.


I skuggan av ett glas


Dina ögon som eldar,
från andra sidan rummet.
De dansar en svartsjuk tango
över parkettgolvet.

Liv,
den ber om liv,
Mitt liv,
blir vårt.
Hon ber om mer,
Prinsessan Vin av Glasberget.

Jag sökte dig hela din väg
men jag kunde ej finna dig
vart gick jag?
jag vet inte själv
vart tog jag vägen själv?
jag har förlorat dina fotsteg
pappa, lämna mig inte här

December burns red
and
ever no/t I've stored
kastar sig över kanten.

Hennes bokstäver
spretar likt
ett barn(s),
ingen fäst vid raden,
ingen rad fastnar.

och i pausen
mellan dina blixtrar
kan jag se mitt öga
skrika mig till sömns

You can't stop the rotation,
I can't find a location.

Jag fryser, men brinner.
Hon är här igen,
men i en annan skepnad.
Hon är vackrare nu.

Lika a shadow,
allways hiding from the sun.




Fri vers (Fri form) av EllaMy
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-12 19:59



Bookmark and Share


  Annika Persson
Mina eldögon sa, man kan bara spruta eld,
sedan kommer livet, böner, är tomma
önskningar, av lågan blir glaset svett,

mina eldögon sa, man måste veta att
vatten släcker eld, och att prinsessor
i Glasberget hör till sagor,

den som söker finner vägen, och fotsteg
är inte allt, det finns så mycket mer,
att trolla med hatten, en papegoja sitter
på en kvist, säger goddag förstår du

visste du, att mitt öga aldrig skriker annat
än rått, och att teatern har en roll,
som vrider sig och vänder sig i sömnen,
någon som vill säga, att skuggorna har
gått vilse, men sätter sig på den sten
de förtjänar,

visste du, att jag bad skuggorna gå,
de hade inte här att göra, jag är
en eldslukare nu, låt lågorna brinna,
mitt husdjur är Nick drake ...


2012-09-12
  > Nästa text
< Föregående

EllaMy
EllaMy