Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
--har ni också det problemet...?


Natten

--när natten söker sitt

--söker dagen sitt

--det är ett strävsamt par

--men ibland

--håller de varandra inte i hand

--det har jag märkt

--för min dag blir natt

--och jag begriper inte

--ett SKVATT-?

Arlöv
Erna Frank






Fri vers av erna frank
Läst 162 gånger
Publicerad 2012-09-13 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust