Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- bor på sjunde våningen och ignar ibland när jag ser ner..


Trygghet

-står på balkongen på sjunde våningen
-det kiiirrar i magen
-hoppas dom har förankrat balkongen väl
-för annars kommer det in i himmelen
-en extra själ
-men jag -tror -inte dom vill ha besök

-när jag tittar ner så kan jag i gräsmattan se
-en stor kullersten

-varför ? har vi- inga vingar -när vi på

-balkongen står-- det hade varit mycket

-tryggare dåå...
-lite på skämt- en fallskärm- kanske...

-allt för tryggheten!!!

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-13 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust