Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- filmen heter dagboken- värd att se


Dagboken

En gripande film, som tog tag i en

känslorna svalla som bara den

ungdomens kärlek med misstag och allt

"det är svårt när man är ung att hålla

huvudet kallt".

 

Men det var många som tyckte i flickans värld

att pojken var fattig och ingenting värd

men banden var starka och kärleken stor

en kärlek som växte i mullad jord.

 

Åren de gick och hon försvann

in i en värld, där han inte fanns

hans kärlek till henne, trodde då,

att i undrens värld, han kunde henne återfå.

 

Små korta ögonblick, tillsammans dom fick

de älskade varandra i dessa ögonblick

någonstans hon visste, i  dessa stunder små

hon visste vem han var och gick honom tillmötes då.

 

Livsberättelsen han läst, handlade om

tron och hoppet och kärleken som

band dem tillsammans från ungdomens år

men allt har ett slut " livet agerar så "

svårt att ta till sig och förstå.

Men störst av allt är kärleken ändå!!!

 

Arlöv

Erna Frank

 

 




Fri vers av erna frank
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-17 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust