Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-- åter igen är vi där -- pengarnas fördelning--


Riksdags pengar:::

Gläd dig nu du lilla skara
-kommunen ska dig bevara
-var och en ska se till att göra vad
politikerna vill!!
-från statens medel har kommunerna fått
en summa kort och gott
--dessa pengar må förvaltas väl
- så att var och en i kommunerna
får sin beskärda del
--till skola omsorg och de äldres väl
- hoppas tanken rör om i de styrandes själ

- de unga brukar ni se till
-men hur är det med de äldre
-- en fråga jag ställa vill?
Det är fult att bli gammal
-- visst är det så?
-- fast Maria Larsson är införstådd
i diskrimineringens våg
Vad har vi äldre gjort, som
inte ni gör?
-- jo, vi trodde på politikernas
löfte som sig bör

Men ack,o ack för många av
dessa löften sprack!!

Men åren de kommer och åren de går!!!

De som druckit ur UNGDOMENS KÄLLA

evigt liv får

DESSA BEHÖVER INTE TÄNKA PÅ ÅLDRANDETS VÅR!!!




Fri vers av erna frank
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-18 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust