Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVET

Jag tycker om att gå mot vinden

kraften som tar tag i mig
sliter i mig

Det är själva livet!

En utmaning...

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-19 16:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin beskrivning av livskraft - bravo..
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust