Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
--vi är ganska lika trots åldern--


SNUBBLA

Det är inte åldern som
skiljer människorna åt
det är erfarenheterna

Därförär det viktigt att dela med sig
och med varann
Kanske undviker en och annan då
snubbla på högsta trappsteget

Arlöv
Erna Frank




Fri vers av erna frank
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-09-19 21:35



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag håller med det finns inte ålder i skrivande!
2012-09-19
  > Nästa text
< Föregående

erna frank
erna frank

Mina favoriter
Bikt
Vindpust